Denna tjänst är ett beslutsstöd i den kliniska vardagen och endast avsedd för läkare och sjuksköterskor med förskrivningsrätt.
Vissa delar av vår nya webbplats är fortfarande under färdigställande och beräknas vara klart inom kort, vi ber om ert tålamod med eventuella störningar.
Vill du komma i kontakt med oss kan du maila till hej@internetmedicin.se.

Sök och hitta lediga jobb inom sjukvården

Är du läkare, sjuksköterska eller har annat yrke inom vården och söker nytt jobb hittar du här lediga tjänster på ett smidigt sätt. Du kan enkelt söka och hitta jobbannonser inom önskad region och/eller specialitet, exempelvis allmänmedicin, kirurgi eller onkologi.

Leta rätt på lediga jobb i listan nedan eller genom att söka på din exakta befattning enligt benämningen inom vården. När du väl hittar det du söker, klickar du in på önskad sida – då lämnar du den här sidan och besöker rekryteringssidan eller vårdinrättningen som utlyst den lediga tjänsten.


 

Publicerad: 2020-09-29 Västra Götalandsregionen

Specialist-/överläkare endokrinologi/diabetologi

Vill du arbeta med varierade endokrin- och diabetesfrågor tillsammans med ett dynamiskt, engagerat och erfaret team i en trevlig arbetsmiljö med framförallt mottagningsverksamhet? Då är du rätt [...]
Publicerad: 2020-09-14 Hela Sverige

Doktor24 anställer läkare med minst 6 månaders erfarenhet

Vi söker legitimerade läkare, utan specialistkompetens, med minst 6 månaders erfarenhet som vill vara en del av Doktor24 och bidra till att digitalisera vården på ett hållbart sätt. Vi söker [...]

Prenumerera på våra nyhetsbrev