Denna tjänst är ett beslutsstöd i den kliniska vardagen och endast avsedd för läkare och sjuksköterskor med förskrivningsrätt.

internetmedicin.se fyller 20 år!

internetmedicin.se är Sveriges ledande webbtjänst för läkare och sjuksköterskor i den kliniska vardagen. År 2020 fyllde vi 20 år.

Som i alla framgångssagor började vårt första kapitel med en god idé.

År 2000 träffade Steven Shev två andra läkare och presenterade sin vision – att skapa ett verktyg som förenklar vardagen för läkare i den svenska sjukvården. Tidigare hade läkare varit tvungna att hålla ordning på otaliga papper med behandlingsrekommendationer – ”Tänk om man istället kunde samla allt på en plats, digitalt och lättillgängligt”.

Så växte idén fram om en ny, unik kunskapsdatabas och tillsammans med en webbutvecklare grundade de internetmedicin.se. Plattformen fick stor uppmärksamhet och en rad professorer och andra experter ville vara med och bidra med sin kunskap. internetmedicin.se kom snart att förändra arbetssättet för många inom vården.

Under våra 20 år har vi drivits av framåtanda, engagemang och en stor passion för att samla och förmedla kunskap inom vården. Vi är stolta och glada, men aldrig nöjda. Nu siktar vi mot framtidens plattform och utvecklar de tjänster som kommer att vara med och bidra till en bättre vård de kommande 20 åren.

Välkommen att följa med oss på resan!

Prenumerera på våra nyhetsbrev