Denna tjänst är ett beslutsstöd i den kliniska vardagen och endast avsedd för läkare och sjuksköterskor med förskrivningsrätt.
Vissa delar av vår nya webbplats är fortfarande under färdigställande och beräknas vara klart inom kort, vi ber om ert tålamod med eventuella störningar.
Vill du komma i kontakt med oss kan du maila till hej@internetmedicin.se.

Region Kalmar län

Region Kalmar län


Trivsel, trygghet och ett stort engagemang i både våra medarbetares och invånares hälsa gör att vi når goda resultat i mätningar och rankingar.

Bli vår kollega

Att jobba i Region Kalmar län är ett jobb för livet. Det innebär möten med människor i livets alla skeden. Våra 7 000 medarbetare arbetar tillsammans inom flera olika områden med ett och samma mål – ett friskare, tryggare och rikare liv för länets alla invånare.

Våra medarbetare är vår största tillgång. Undersökningar visar att våra medarbetare tycker att de har ett meningsfullt arbete, trivs på jobbet och upplever att de har stora möjligheter till utveckling. De flesta stannar länge hos oss och vi hittar många av våra blivande chefer bland våra egna medarbetare.

Läs mer om vad vi kan erbjuda dig >

Se alla våra lediga tjänster >

 

Vi är människor som möter människor

Vi möter människor med respekt och omtanke. Alla som kommer i kontakt med oss ska känna sig sedda genom ett bra bemötande och en god service.


Leva och bo i Kalmar län

Väljer du att leva och bo här väljer du ett rikare liv där du kan kombinera karriär, familjeliv och fritid. 50 mil kust med hela Smålandskusten och alla skärgårdsöar. Här finns också djupa skogar och öppna landskap. För andra lockar Öland med sol och bad, kanske segling, vindsurfing eller golfbana med utsikt över Kalmarsund. Din arbetsplats är aldrig särskilt långt bort oavsett var du bor.

Prenumerera på våra nyhetsbrev