Denna tjänst är ett beslutsstöd i den kliniska vardagen och endast avsedd för läkare och sjuksköterskor med förskrivningsrätt.

Achima Care

Achima Care


Genom vår ledstjärna –
vi förbättrar vårdsverige, vill vi erbjuda våra cirka 80 000 listade patienter en lättillgänglig och trygg sjukvård med det bästa bemötandet. Vi söker nu legitimerad vårdpersonal till Achima Care.

Vill du bli vår nya kollega och förbättra vårdsverige med oss?

Vad erbjuder vi dig när du jobbar hos oss?

Hos oss får du vara en del av en familjär arbetsmiljö med hög arbetsglädje.
Du får trygghet i ett bolag med god ekonomisk stabilitet. På Achima Care finns goda utvecklingsmöjligheter och möjlighet att påverka.

The Achima Way

Vår arbetsfilosofi kallar vi The Achima Way vilket innebär att varje medarbetare ska kunna känna arbetsglädje, vara stolt över sitt arbete, sina medarbetare och sin arbetsplats. Varje medarbetare och arbetsplats ska våga sticka ut med det som gör dem unika.

Som ny medarbetare i Achima får du gå en introduktionsutbildning för nyanställda. Vi vill att du ska lära känna vår organisation och känna dig trygg i din yrkesroll. Utbildningen innefattar dagar i Karlskrona där vi har vårt huvudkontor samt lokalt på den enhet där du som anställd kommer att arbeta.

  • Läs om fördelar och förmåner med att arbeta på Achima Care här
  • Hitta lediga tjänster hos oss här
  • Läs mer om oss i vår interaktiva broschyr här

Om Achima

Vi förbättrar vårdsverige – Achimas uppdrag är att arbeta förebyggande med hälsa och erbjuda en lättillgänglig och trygg sjukvård. Det har vi haft förmånen att göra sedan 2004. Achima består idag av 10 vårdcentraler och rehabenheter runt om i landet. Achimas ledning utgår ifrån huvudkontoret i Karlskrona som består av stödfunktioner så som HR, ekonomi, inköp, marknad och IT.

Vår arbetsfilosofi kallar vi The Achima Way vilket innebär att vi förbättrar vårdsverige. När man arbetar enligt The Achima Way tar man ansvar för att arbeta enligt förhållningssättet som vi kallar Achima-ansvaret.

www.achima.se

Välkommen att kontakta HR-Chef Frida Walthersson, frida.walthersson@achima.se, telefon: 0733-24 83 41 om du har frågor.

Prenumerera på våra nyhetsbrev